CashBuddy – Lainapäätös ruudulle sekunneissa

Artikkeli Julkaistu/Päivitetty: 11.10.2019

Ei enää myönnä lainoja uusille asiakkaille – toistaiseksi!

CashBuddy on nopea lainapalvelu netissä ja saat edullista lainaa heti tilille 1000-3000 euroa.Haluaisitko nopean ja yksinkertaisen tasaerissä lyhennettävän kulutusluoton netistä?

Miltä kuulostaisi 1000-3000€ laina, johon saat alustavan lainapäätöksen sekunneissa?

CashBuddy on sähköinen lainapalvelu, joka hoitaa aina kilpailukykyisen vakuudettoman lainan jo tänään tilillesi!

Lainan hakeminen hyvin helppoa ja voit pyytää maksuttoman lainatarjouksen ruudullesi hetkessä.

Jos etsit nopeaa lainaa netistä, suosittelemme CashBuddyä yhtenä vaihtoehtona.

 

CashBuddy – Tiedot:Helppo ja nopea tapa saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Valitse lainasumma: 1000-3000€.
 • Lainalle maksuaikaa: 12-60 kuukautta.
 • Saat lainapäätöksen välittömästi netissä.
 • Laina tilille jo saman päivän aikana.
 • Selkeä ja yksinkertainen lainapalvelu.
 • Ei piilokuluja tai epäselvästi näkyvillä olevia kuluja!
 • Lyhennät lainan aina tasaisissa kk-erissä.
 • Saat lainaa ilman henkilötakaajia tai ostettuja takauksia.
 • Et myöskään tarvitse vakuuksia lainan saamiseen.
 • Pystyt korottamaan jo olemassa olevaa lainaa verkon kautta.
 • Käyttökohde luotossa on hakijan päätettävissä.

Hae kulutusluottoa välittömästi CashBuddyn palvelusta tästä!

Huomaa: Suomen puolen palvelu on päivityksen alla ja uusia Cashbudy-lainoja ei myönnetä päivitystöiden vuoksi.

 

Voisinko minäkin saada lainaa Cashbuddy palvelusta?

Ehdottomasti kyllä! Jos olet luottokelpoinen eli omistat puhtaat luottotiedot ja olet vähintään 20 vuotta vanha sekä luotto- ja oikeustoimikelpoinen, voit saada lainatarjouksen ruudullesi heti maksutta CashBuddylta.

Lisäksi hakijalta vaaditaan säännölliset kk-tulot, sähköpostiosoitetta, nettipankkitunnuksia ja suomalaista tilinumeroa.

Näillä eväillä lainan haku ja myönteinen päätös onnistuvat varmasti – jos haluat kilpailukykyistä nopeaa luottoa, tutustu ihmeessä uuteen CashBuddyyn.

 

 

Miten lainan hakeminen palvelusta sitten oikein tapahtuu?

Löydät CashBuddyn nettisivuilta hyvin yksinkertaisen lainanhakukaavakkeen, jonka voit täyttää 100% netissä ilman paperitöitä.

Ja tiedätkö mitä? Kaavakkeen täyttöön ei mene keneltäkään missään olosuhteissa yli kymmentä minuuttia ja lainapäätös on jo hetkessä ruudullasi!

Kulutusluottohakemukseen kuuluu neljä yksinkertaista vaihetta

Yläpuolella näet kaikki ne neljä vaihetta, jota lainan hakeminen kaiken kaikkiaan ottaa!

Ensin täytät lainahakemuksen, jossa kysytään alkuun, kuinka paljon lainaa olet vailla ja missä aikataulussa haluat maksaa sen pois.

Hakemuksen kakkoskohdassa kysytään henkiötietoja, kolmannessa tietoja nykyisestä taloudellisesta tilanteestasi (muut mahdolliset lainat ym.) ja viimeinen eli neljäs vaihe on luottosopimuksen vahvistusvaihe.

Vahvistusvaiheessa hyväksyt ja allekirjoitat lainasopimuksen nettipankkitunnuksilla. Ja valmista tuli, sitten vain odotat, että rahat siirtyvät pankkitilillesi!

Näin helppoa ja nopeaa ei luoton hakeminen ja saaminen ole koskaan ollut, kuuluu tämä kliseinen sanonta ja se toden totta pätee ainakin CashBuddyn kohdalla.

 

 

CashBuddyltä on todella helppoa saada lainaa!

CashBuddyltä on helppo saada myönteinen lainapäätös, jos et ole hankkinut itsellesi maksuhäiriömerkintöjä. Nyt kun palvelu ei kuitenkin ”kiinni” väliaikaisesti, suosittelemme kokeilemaan Sortter -välittäjää 2000 – 50.000 euron lainoja etsivälle.

Kun sinulta löytyy säännölliset kk-tulot, asut Suomessa, omistat nettipankkitunnukset ja suomalaisen pankkitilin, voit saada myönteisen luottopäätöksen CashBuddyltä jo muutaman minuutin päästä.

CashBuddy on vastaus sinulle, joka koet lainan saannin vaikeaksi - se on nimittäin täysi vastakohta sille ja kulutusluotto on helppo hakea netistä.

 

 

Cashbuddyn kulutusluotot ovat vakuudettomia ja takauksettomia

Kaikki palvelun lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä ketään henkilötakaajia tarvita lainahakemuksen läpi menemiseksi.

Tästä syystä CashBuddy on niin nopea ja voit saada päätöksen hetkessä ja rahatkin tilille jo samana päivänä, kun tiputit lainahakemuksen eteenpäin.

Yksikään palvelu ei pysty tarjoamaan lainaa heti, mikäli vaatimuksiin kuuluu joko takaus tai vakuudet.

 

 

Millaista korkoa lainasta huudetaan?

Kulutusluoton korko on 14,9 – 24,9% riippuen siitä, millaisen lainasumman valitset ja missä aikataulussa aiot sen lyhentää pois.

Todellinen vuosikorko vaihtelee 35,5 – 55,7% välillä (sisältää kaikki kulut, kuten lainan avausmaksun ja tilinhoitomaksun).

Lainan avausmaksu/järjestelypalkkio on 49-299€, joka määräytyy hakijakohtaisesti ja siihen vaikuttavat lainasumma ja maksuohjelman pituus.

Hakijalta laskutetaan joka kuukausi myös 9€ tilinhoitomaksu.

Esimerkkilaina:

Jos käytetään esimerkkinä 2000€ lainaa, joka maksetaan 24 kuukaudessa takaisin, muodostuu lyhennettäväksi kuukausieräksi 121€.

Esimerkissä on käytetty 14,9% nimelliskorkoa ja todelliseksi vuosikoroksi muodostuu kaikki kulut huomioiden 49,1%.

Järjestelypalkkio on 129€ ja lisäksi maksat joka kuukausi 9€ tilinhoitomaksun.

 

Jokaisen lainaajan kohdalla joustetaan tarvittaessa

On ymmärrettävää, että joskus palkka hupenee hyvin nopeasti äkillisten kulujen sattuessa kohdalle ja tälläisinä kuukausina lainanlyhennykset saattavat tehdää tiukkaa, jopa liian tiukkaa.

Vaan ei hätää: CashBuddy ymmärtää, että elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista ja tarjoaa mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen.

Maksuvapaan kuukauden voi aktivoida viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää ja se onnistuu kirjautumalla OmaBuddy -palveluun, joka on varmasti tullut tutuksi jo lainan ottaneille.

Maksuvapaan kuukauden ottamisesta veloitetaan kuitenkin 5 euroa eli se ei ihan ilmaista lainaajalle, niin kuin ei luonnollisesti myöskään CashBuddylle, tästä syystä siis tämä pikkuveloitus.

Hae joustavaa lainaa CashBuddylta heti tästä >>

 

 

Millaisia Cashbuddy kokemuksia meillä on?

CashBuddy on tullut Suomeen naapurista ja se on vielä melko uusi meillä, mutta siitä on muodostunut melko nopeasti erinomainen kokonaiskuva.

Meidän CashBuddy kokemukset ovat pääosin positiiviset: se on nopea tapa saada lainaa kilpailukykyisellä korolla ja juuri nopeutensa takia palvelun hintoja on turha vertailla pankkien kanssa, sillä luonnollisesti pankit ovat edullisempia.

Tämän CashBuddy mainitsee omilla nettisivuillaan hyvin selvästi.

Vaikka lainan hakeminen netistä on yleisesti helppoa, CashBuddy painii tässä omassa sarjassaan ja sen lainahakemuksessa kysytään todella vain oleellisimpia tietoja, kaikki turha on jätetty kokonaan pois.

Kun olet lukenut palvelun lainaehdot ja päättänyt, että CashBuddy on sinun lainantarjoajasi, kestää arviolta noin 3-5 minuuttia, että saat luottopäätöksen ruudullesi.

Ja jos päätös on myönteinen, saat rahat tilille jo lainanhakupäivänä!

Suosittelemme CashBuddya kaikille, jotka etsivät helppoa, yksinkertaista, nopeaa ja kilpailukykyistä vakuudetonta kulutusluottoa netistä.

 

CashBuddyn yhteystiedot:

Milloin voin hakea lainaa: CashBuddyn lainapalvelu ottaa lainoja avosylin vastaan vuorokauden ympäri 365 vuorokautena vuodessa!

Asiakaspalvelun aukioloajat: Arkisin klo 8-18.

Yritys ja osoite: Cashbuddy Oy, PL 32 00101 Helsinki

Kotisivut: Cashbuddy.fi

Sähköposti: Asiakaspalvelu@cashbuddy.fi

Puhelinnumero: 010 802 252

 

Entäpä teidän ovat  CashBuddy kokemukset? Kiitämme kaikkia arvosanan ja kommentin/palautteen antaneita.

Kun jätät arvosanan ja/tai kommentin liittyen CashBuddyyn, annat arvokasta tietoa kanssalainaajille ja autat meitä pitämään nettisivun sisällön nykyistäkin laadukkaampana, totuudenmukaisempana ja mikä tärkeintä: ajan tasalla. Suuri kiitos jo tässä vaiheessa.