Sortter – Kokemuksia ja arvostelu 2023

Sortter on sieltä uusimmasta päästä ja ainakin ehdottomasti kaikista uusista lainapalveluista tai välittäjistä se voittaja (lähdekohta alempana)*. Tämä päätös ei ollut edes vaikeaa, sillä on teksti on ollut monilla muilla sivustoilla sen sävyistä ja kun palvelua katsoo tarkemmin, voi tämän saman asian havaita alle 5 minuutissa. Sama asia pätee vielä tämän vuoden puolellakin.

Suosittelemme kaikille edullisen lainan perässä oleville lähtemään välittömästi tuumasta toimeen ja kaikki järjestyy tästä linkistä (johtaa palvelun kotisivulle).

Reaaliaikaisesta hyvin tarkan suunnan lainalaskurista on helppo aloittaa.

Sortter kokemuksia ja esittely mukana perusteiden kanssa

Avoimuus ilman, että oma lehmä on ojassa, suomalaisuus ja halpaan korkoon pyrkiminen. Näistä Sortter on tehty ilman pienintäkään kuorrutusta.

Sortter palvelussa voit:

  • Hakea uuden lainan jokaiseen (teillä on 100-prosentin päätösvalta) tarpeeseen
  • Saada lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa
  • Kilpailuttaa vanhan lainan (erittäin kannattavaa korkokaton jälkeen)
  • Yhdistää lainat tai jälleenrahoittaa ne (jos vain säästö kiinnostaa)
  • Vertailla lainoja tulevaisuutta varten
  • Hahmottaa kokonaiskuvaa

*Lähdekohta: heidän omalta sivultaan ja myös uudestaan nousussa oleva Talouteen.com on huomannut tämän efektin tekstissään. Palvelun kasvu on huomioitu myös monilla muilla edellä mainittua sivustoa vastaavalla ja nyt puhutaan Sortterista, ei Talouteen.com sivusta.

Sortter hoitaa pankkilainojen kilpailutuksen, uudelleen järjestelyt, rahoitukset joka tarpeeseen ja lainojen yhdistämiset ilman veloitusta. Erityisen suuren eron se tekee niin pienellä, mutta lopulta äärettömän merkitykseekkäällä parhaan koron takuulla, jonka se tarjoaa kaikille asiakkailleen.

Jos olette napanneet lainanne Sortterin kautta, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä ominaisuutta!

Sortter palvelun kanssa voit toteuttaa unelmat yhdessä

Mikä Sortter ja mitä yhteistyökumppaneilla tarkoitetaan?

Aloitetaan Sortterista, joka on suomalainen Helsinkiin itsensä avannut lainoja välittävä palvelu. Siinä näkyy heti selkeys ja suomalaisuus sekä kaikille, jotka laittavat hakemusta sisään tulee varmasti myös selväksi, että edullisuus ei ole mikään heitto, vaan se pitää todella paikkansa.

Palvelu on myös varmasti monelle jo tässä vaiheessa niin TV:stä kuin Radionkin kautta tuttu (ja nettisieluille verkostakin moni on palvelun bongannut melko suurella todennäköisyydellä).

Sortter: Yhteistyökumppaneista pari sanaa

Vuoden välittäyllättäjän yhteistyökumppanit on myös valikoitu tarkasti ja vieläpä sellaisella tarkkuusasteella, että jokaista ei olla edes otettu kelkkaan mukaan (tämän havaitsee helposti, kun vertailee muita lainojen välittäjiä), joka tekee Sortter -palvelusta vielä astetta paremman.

Sen ensimmäinen kivirivistökumppani on myös POP-Pankki eli jokaisen on hyvin helppo nähdä, että suunta on oikea ja palvelu on ehdottomasti käyttäjäystävällinen. Palvelun monipuolisuus on vedetty täysin ”uusille sfääreille”.

Sortter ja sen korko – tai sen lainoja välittävien kumppaneiden sellainen

Tämähän palvelu ei voi määrittää välittäjänä itse, mutta sen sijaan, se noudattaa sääntöjä, kuten kaikki muutkin.

Nimelliskorko ei voi kivuta lain mukaan yli 20 % ja koska palvelulla on kivijalkaista hartiapankkiakin jo kumppanina, niin epäilystä ei ole.

Vauhdilla ja voimalla Sortter on paukauttanut itsensä kärkinimiin ja monilla riittää pään pyörittelemistä, näistä varsinkin Freedom Rahoitus, Omalaina ja ehkä jokunen muu tuttu nimi (näitä kun piisaa, Rahalaitos, saattenevat pyöritellä koteloitaan, samoin uusi luotto.org) ilman, että näitä vahvoja nimiä todellakaan väheksyttäisiin täällä puolen verkkoa.

Sortter kokemuksia ja puolueettomia sellaisia

Tuorempi palvelu, mutta toteutus on yllättävä. Täältä sunnasta katseet jopa pysyvät tässä palvelussa ja mietintäpipoa painaa vain, että kuinka? Monet palvelut eivät todellakaan pääse samaan ”tulokseen”, kun ei puhuta numeroista, vaan silkasta toimivuudesta. Kaikki muu onkin jo tullut sanottua tavalla tai toisella. Täällä jäädään innolla seuraamaan palvelun nopeaa etenemistä.

Etenimisen huikea tahti on meidän mielestä niin mahtipontista, että se saattaa ottaa ”himmauksen” tai sitten olemme täysin hakoteillä. Tämä on kuitenkin kokemukset, tiedot & kaikki ynnättynä tehty yhteenveto. Näissä, kun huteja tulee kuteihin verrattuna kohtuullisen kohtuullisen tasapuolisesti.

Artikkeli Julkaistu/Päivitetty: 09.09.2023