Usein kysyttyä

Voit etsiä vastauksia kysymyksiin ”Usein kysyttyä” osiostamme, jota laajennamme sitä mukaan, kun kysymyksiä ilmestyy contact@laatulaina.com sähköpostiimme.

 

Mikä on Laatulaina.com?

Laatulaina.com on yksinkertaisesti lainapalveluita, luottokortteja ja mahdollisesti muita taloustuotteita vertaileva nettisivu, joka on rakennettu muutaman miehen voimin ja nykyään se on organisaation omistuksessa Suomen rajojen ulkopuolella Maltan saarella.

Jos haluat puolueettoman ja ilmaisen katsauksen nettilainoista tai verkossa tarjolla olevista luottokorteista, Laatulaina on oikea osoite.

Valitsemalla Laatulainan, säästät aikaa sekä rahaa ja päädyt sopivimpaan ja parhaimpaan vaihtoehtoon helposti.

Huom! Laatulaina.com ei myönnä, välitä eikä tarjoa lainoja/luottokortteja/taloustuotteita, vaan toimii pelkkänä vertailupaikkana.

 

 

Onko vertailun käyttäminen ilmaista ja löytyykö sivulta tarjouksia?

Vertaileminen ja selaaminen Laatulaina.com sivulla on aina kaikille ilmaista vuorokauden ympäri joka päivä.

Sivulta ei löydy varsinaisesti tarjouksia, mutta tarjoamme kuitenkin aika ajoin alennuskoodeja esimerkiksi lainatuotteisiin, joten voit löytää rahan arvoisia etuja meiltä.

Meiltä löytyy myös sellaista, mitä normaalin kuluttajan on hankala löytää netistä, tarjoamme nimittäin ison valikoiman palveluita, jotka tarjoavat kuluttajalle täysin ilmaista ensilainaa, josta et maksa korkoa.