Rahalaitos – Lainaa yli 20 lainatalon kautta.

Artikkeli Julkaistu/Päivitetty: 19.08.2016

Rahalaitos on lainanvälittäjä josta saat aina yli 20 lainatalon lainatarjouksetMiltä kuulostaisi, jos voisit saada yli 20 pankin ja lainatalon kilpailuttamat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella?

Oletko kyllästynyt lainojen vertailuun sekä etsimiseen ja haluaisit saada mahdollisimman pienikorkoisen kulutusluoton nopeasti tilille?

Etsitkö paikkaa, jossa voisit yhdistää nykyiset kalliit lainat yhteen huomattavasti halvempaan vaihtoehtoon ilman lisäkuluja?

Rahalaitoksella onnistuu tämä kaikki: sieltä voit hakea lainaa netistä 500 – 50.000€ ilman vakuuksia tai henkilötakaajan tarvetta mihin tahansa käyttökohteeseen ilman, että siitä tehdään sen suurempaa numeroa – päätös on 100% hakijan.

Lainojen kilpailuttaminen on kaikille kulutonta ja tarjoukset eivät sido sinua ottamaan lainaa vastaan, jos vaikka sopivaa tarjousta ei jostain syystä löydykään.

Hakeminen on ilmaista, eikä paperitöitä tarvita, vaan kaikki onnistuu pelkillä nettipankkitunnuksilla.

 

Rahalaitoksen tiedot:

Rahalaitos - vertaa luottoja ja hae lainaa 500 - 50.000 euroa vakuudetta!

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Valitse lainasumma: 500-50.000€.
 • Lainalle maksuaikaa: 2-15 vuotta.
 • Hae lainaa maksuttomalla hakemuksella alkaen vain 4,5% todellisella vuosikorolla!
 • Saat lainapäätöksen helposti ja heti.
 • Ei vakuuksia tai henkilötakaajia.
 • Saat aina monta lainatarjousta ilman veloitusta.
 • Sopii erinomaisesti, jos etsit yhdistelylainaa ja haluat säästää kuluissa.
 • Säästää sinulta sekä aikaa, vaivaa että myös rahaa.
 • Lainan voi käyttää mihin tarpeeseen hyvänsä.
 • Aina päivän halvin kulutusluottotarjous ilman sitoutumisia!

Hae lainatarjouksia ilman kuluja netistä heti tästä Rahalaitokselta.

 

 

Kuka voi hakea palvelusta lainatarjouksia?

Käytännössä kuka vaan! Rahalaitoksen lainansaantivaatimuksia ei voi missään nimessä nimittää tiukoiksi, vaikka perusedellytykset vaaditaan jokaiselta hakijalta.

Voit pyytää maksuttoman lainankilpailutuspyynnön ja saada monta lainatarjousta, jos olet vähintään 20-vuotias luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on puhtaat luottotiedot.

Yleisin syy lainahakemuksen hylkäämiseen on maksuhäiriömerkintä, jonka suhteen myös Rahalaitos pitää täydellistä nollatoleranssia.

Hakijan pitää asua Suomessa vakituisesti, lisäksi vaaditaan puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta, suomalaista pankkitiliä sekä verkkopankkitunnuksia.

Näiden lisäksi myönteinen luottopäätös edellyttää vähintään 10.000€ vuosituloja.

 

 

Miten haen lainaa ja entäpä, jos haluan lainan 100% nettihakemuksella?

Saat aina halvinta lainaa jopa 50.000€ saakka.

Rahalaitokselta lainaaminen käy helposti ja nopeasti netissä: ei koskaan epämukavia paperitöitä, ei pankkiasiointeja – ja silti todellinen vuosikorko vain alkaen 4,5%. Pelkästään kännykkä, verkkopankkitunnukset ja 10 minuuttia aikaa riittävät lainan saamiseen.

Hyviä uutisia! Lainan haku on tehty nimenomaan niin, että kuka tahansa voi hakea edullista kilpailutettua lainaa kotisohvalta pelkät nettipankkitunnukset ja kännykkä kädessä.

Voit jättää täysin maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen nettisivuilla hyvin helposti, yksinkertaisesti ja nopeasti.

Hakemuksessa kysytään mm. hakijan henkilötietoja, tietoja talousasioihin liittyen ja sähköpostiosoitetta sekä puhelinnumeroa.

Täyttämisessä menee aikaa alle kymmenen minuuttia ja saat pian laina-ammattilaisten kilpailuttamia oikeita pankkilainatarjouksia sähköpostiin.

Pyydä maksuton alkaen 4,5% vuosikoron lainatarjous heti tästä >>

 

 

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen ja rahat tililleni?

Jos sopiva tarjous löytyy nopeasti, voit saada lainapäätöksen välittömästi ja lainan tilille jo saman päivän aikana.

Välillä rahojen saamisessa saattaa vierähtää yhdestä kahteen vuorokautta, tyypillisemmin isommissa 10.000-50.000€ kulutusluotoissa kestää hieman pidempään.

Rahalaitos ei itse pysty vaikuttamaan siirtonopeuteen, sillä se pelkästään välittää lainoja.

Lainan siirto tapahtuu sen yhteistyökumppaneiden puolesta, joita löytyy jo yli 20 kappaletta määrän kasvaessa tasaisen tappavaan tahtiin vuosi vuodelta.

Laaja yhteistyökumppaniverkosto mahdollistaa erittäin kilpailukykyiset lainojen hinnat – tästä syystä Rahalaitos on halvempi kuin yli 85% muista lainantarjoajista!

 

 

Voinko yhdistää lainat yhteen nippuun Rahalaitoksella?

Kyllä voit, ja Rahalaitos suosittelee lämpimästi tätä järjestelyä, jos sinusta tuntuu, että kaikki tulot hupenevat pikavippi- ja muihin laina-/osamaksulaskuihin.

Aion maksaa vanhoja lainoja poisMiten lainojen yhdistely ja sen järjestäminen sitten toimii?

Tämä on hyvin yksinkertaista: jätä lainahakemus Rahalaitokselle ja ilmoita hakemuksessa, että haluat käyttää kulutusluoton nykyisten lainan yhdistämistä varten.

Tämä onnistuu, kun napsautat hakemuksesta löytyvää ”Haluan yhdistää vanhoja lainoja” laatikkoa, jonka jälkeen voit valita summan, jonka aiot käyttää vanhojen luottojen yhdistelyä varten.

Näin pääset helposti eroon vanhoista kalliista lainanlyhennyksistä ja voit saada tilalle jopa vain 4,5% vuosikoron kulutusluoton!

Älä turhaan kärvistele kalliiden vippi- ja osamaksulaskujen kanssa, vaan tee viisas päätös ja vaihda ne halpaan kilpailutettuun pankkilainaan.

Lainojen yhdistäminen ei maksa sinulle senttiäkään ja et voi muuta kuin voittaa!

Aloita rahan säästäminen tänään, tässä ja nyt - ota pankkilaina vippien tilalle.

 

 

Rahalaitos kokemuksia ylläpidon suunnasta.

Rahalaitos on A-luokan lainanvälittäjä ja turvallisuus, toimivuus, helppous ja nopeus kuvastavat palvelua täydellisesti.

Mitään näistä ei puutu ja ne ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, mitä kuluttaja voi lainalta vaatia.

Helposti lähestyttävä lainahakemus, käyttäjäystävällisyys ja toimivuus ihan kaikilla laitteilla ovat myös syitä Rahalaitoksen suosioon ja menestykseen.

Kun haluat monta lainatarjousta pienellä vaivalla, tässä tapauksessa yhdellä hakemuksella, kannattaa kääntyä Rahalaitoksen puoleen!

Se tekee graniitin vahvaa ja tiivistä yhteistyötä yli 20 pankin ja lainatalon kanssa, joten halvin tarjous on helposti löydetty ilman suurta panostusta ja päänvaivaa.

Voit lukea myös sen kotisivuilta käyttäjien kokemuksia, jotka ovat nekin järjestäen hyvin positiivisia.

Asiakaspalaute ja käyttäjien kokemukset ovat positiivisia tällä lainanvälittäjällä

 

 

Tarvitaanko lainalle vakuudet tai henkilötakaajaa?

Ei tarvita kumpaakaan! Kaikki 500-50.000€ lainat ovat Rahalaitoksella vakuudettomia ja henkilötakauksettomia.

Tästä syystä lainojen käsittelyaika on hyvin lyhyt, luottopäätöksen voi saada heti ja rahojen siirto hakijan tilille voi tapahtua nopeimmillaan jo samana päivänä, kun hakemus on laitettu vireille.

Myönteisen päätöksen saaminen on myös tästä syystä huomattavasti helpompaa ja lainan todellinen korko on silti vaivaiset 4,5% (alkaen).

 

 

Millainen todellinen vuosikorko luotoissa tyypillisesti on?

Rahalaitoksen lainojen tod. vuosikorko on yksi halvimmista ja kun valitset lainan oikein, ts. halvimman lainatarjouksen, voidaan puhua vain muutaman prosentin todellisesta vuosikorosta.

Luoton korot vaihtelevat kuitenkin paljon ja lainalaskuri antaa hakijalle aina suuntaa-antavan korkoarvion, todelliset kustannukset näkyvät kuitenkin vasta lainatarjouksissa, jotka ovat aina hakijakohtaisia.

Lainojen vuosikoroissa on suuria eroja ja ne alkavat 4,5 prosentista ja kalleimmillaan luotosta voi joutua pulittamaan 50,5%.

Yleensä korko on suurempi pienemmissä 500-1.000€ pikalainoissa ja vastaavasti, kun siirrytään useamman tuhannen euron kulutusluottoihin, laskee korko huomattavasti alemmas.

Rahalaitoksen välittämät lainat ovat kuitenkin huomattavasti edullisempia kuin monien muiden lainapalveluiden!

Esimerkkilaina:

Esimerkiksi: 9000€ kulutusluotto 7 vuoden lyhennysaikataululla kustantaa arviolta n. 151 € per kuukausi.

Tämän esimerkin korkokantana on käytetty 10,4% nimelliskorkoa, todellinen vuosikorko on 10,91%. Tilinhoito-, aloitus- ja kuukausi/vuosikulut ovat kaikki 0€.

Maksat lainasta kokonaisuudessaan takaisin 12.707€, jolloin korkokustannuksiksi muodostuu 3707€.

Huomioi, että esimerkki on suuntaa antava ja poimittu Rahalaitoksen lainalaskurista, lopulliset korot näet aina lainatarjouksen ohessa.

 

 

Rahalaitoksen yhteystiedot:

Milloin voin hakea lainaa: Lainankilpailutushakemuksen voi täyttää 24/7 Rahalaitoksen nettisivuilla ilmaiseksi ja sitoumuksetta!

Asiakaspalvelun aukioloajat: Ma-to 9:30-16:30 ja perjantaisin 9:30-15:00.

Yritys ja osoite: Rahalaitos.fi / Eone Oy, Kalevantie 7 C 33100 Tampere

Kotisivut: Rahalaitos.fi

Sähköposti: Info@rahalaitos.fi

Puhelinnumero: 09 2311 3670

 

 

Millaiset ovat teidän Rahalaitos kokemukset? Arvostamme palautetta ja kommentteja suuresti.

Toki arvostamme teitä joka tapauksessa, mutta antamalla pienen palautteen, kommentin tai edes arvosanan tähden muodossa, autat kanssalainaajia huomattavasti.

Samalla ylläpidolle muodostuu parempi kokonaiskuva, millainen lainanvälittäjä oikeastaan on kyseessä ja selvästi huonompaa palautetta saaneita tarjoajia saatetaan jopa poistaa kokonaan lainavertailustamme.

Rahalaitoksen kanssa tämä tuskin kuitenkaan tulee tapahtumaan, sillä sen yleisarvosana hipoo lähelle täysiä pisteitä, mikä on harvinaista.

[kkstarratings]

Jätä vastaus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Robottitsekki :X :D *