Instabank – Pankkilaina jokaisen makunystyröille

Artikkeli Julkaistu/Päivitetty: 24.08.2019

Haluaisitko ihan oikean vakuudettoman 500 – 50.000 euron pankkilainan netistä?

Oletko aiheuttanut itsellesi liian suuret kuukausikustannukset pikavipeillä ja muilla laskuilla, mutta haluaisit pienentää menoja ja kokonaiskuluja yhdistelylainalla?

Haluaisitko suoran joustavan pankin myöntämän kulutusluoton kiinteällä tai poikkeuksellisesti joustavalla maksuajalla?

Uusi Instabank on heittämällä parempi valinta kuin monet kilpailijat ja pikavippeihin päin ei kannata katsoakaan (jos tarvitset yli 500 euron lainaa).

Pankkipalvelu tarjoaa täysin sähköisen suojatun & tietoturvallisen alustan lainan hakuun netissä. Instabank Suomi on lempeän koron joustavan lainan tarjoava pankkiHakemuksen voi lähettää vuorokauden ympäri ja lainapäätöksen Instabank ilmoittaa antavansa hakijalle välittömästi.

Päätöksessä näet oman korkoprosentin ja lopulliset kokonaiskustannukset, jonka jälkeen saat tehdä lopullisen päätöksen lainan vastaanottamisen suhteen. Kaikki on vapaavalintaista ja päätös on ilmainen.

Myös lainojen ja laskujen järjestelyyn sekä yhdistelyyn se sopii kuin nakutettu. Instabank yhdistelylainalla lyhennät kaikki vanhat laskut pois ja pääset nauttimaan pienemmistä kuluista.

 

Instabankin tiedot:

Instabank on kuluttajalle oikea helmipankki mm. sen pienen ansiosta.

 • Ikäraja: 23 – 80 vuotta.
 • Lainasummat: 500 – 50.000 euroa vapaan harkinnan ja valinnan mukaan.
 • Maksuaika: Valitse joustava tai 3 – 15 vuoden kiinteä maksuaika.
 • Instabank tarjousta voit pyytää netissä ja sinulle annetaan tästä päätös välittömästi.
 • Laina sopii arkeen, unelmiin, harrastuksiin, auton ostoon ja oikeastaan mihin vain sitä tarvitsetkaan.
 • Myös lainojen yhdistelemisen Instabank hoitaa vaivattomasti.
 • Lainan korko alkaen vain 7,99 % (vuosikorko).
 • Pyydä tarjousta heti netissä ilmaiseksi ja näet hetken kuluttua, millainen sinun henkilökohtainen lainatarjous on.
 • Tarjousta ei tarvitse ottaa vastaan ja voit antaa sen odottaa samalla kun vertailet muiden pankkien lainoja.

Hae Instabank -pankkilainaa nopeasti ilman takaajia ja vakuuksia!

 

 

Mikä on Instabank -laina on ja kuka pystyy hakemaan sitä?

Laina on suora joustava kulutusluotto, josta pankki käyttää myös nimitystä ”yksityislaina”, sillä se on osoitettu yksityishenkilöiden talouksia varten.

Yhdistelylaina -nimitys tarkoittaa sitä, että jos olet jo valmiiksi velkaa, voit maksaa kaikki nämä edelliset (esim. kalliit pikaluotot) sen avulla pois ottaen tilalle edullisemman lainan.

Laina on aina 500 – 50.000 euroa ja siinä on joustava tai kiinteä 3 – 15 vuoden laina-aika. Kun haluat lainaa netistä ja vielä edullisesti, kannattaa ehdottomasti pyytää tarjous myös kyseiseltä pankilta, sillä tuskin tulet pettymään. Alapuolelta näet vielä kriteerit, jotka Instabank vaatii sinulta.

 

Vaatimukset lainaan:

Hakijan pitää olla vähintään 23-vuotias, luottokelpoinen ja asua Suomessa vakituisesti. Bruttotulojen pitää ylittää 25000 euroa ja pankki vaatii liitteet todisteeksi (sähköisessä muodossa), jotta hakemus voidaan saada maaliin.

Luottokelpoisuudella tarkoitetaan, että maksuhäiriömerkintää ei saa olla hankittuna.

Huom! Mitä tulee yläikärajaan, niin Instabank edellyttää, että ikä + lainan maksuaika eivät ylitä 80 vuotta.

Joustavan maksusuunnitelman lainassa ikä ei saa ylittää 65 vuotta ja puolestaan kiinteälyhenteisessä luotossa maksimi on 75 vuotta.

 

Korko & esimerkkilaskelma Instabank -pankin lainalle:

Lainan korko: Pankkilainan korko on aina yksilöllinen, joka päätetään hakijan tietojen perusteella. Viitekorko on 7,99 – 19,99 % välillä, josta lopullinen todellinen vuosikorko ja kokonaiskulut lopulta muodostuvat.

Esimerkki: Jos 10000 euron kulutusluotolle lasketaan 13,49 % nimelliskorko ja siinä on 120 kuukauden lainan maksuaika, on sen todellinen vuosikorko 15,39 % sisältäen kaikki kulut.

Maksat 120 erässä takaisin kokonaisuudessaan 18 975 euroa, jolloin kuukausierä on 158,125 euroa.

Kuluissa käytetään 3kk Euribor 360 korkoa, joka tarkistetaan neljästi vuodessa. Lisäksi siihen sisältyy 5 euron suuruinen kuukausittain veloitettava tilinhoitopalkkio sekä summakohtainen 0 – 160 euron avausmaksu.

Avausmaksua ei tule ollenkaan, jos lainasumma on 1999 euroa tai pienempi. Tätä suuremmissa lainasummissa avausmaksu kasvaa portaittain, josta saat tarkemmat tiedot Instabankin kotisivuilta.

Korkovertailussa suosittelemme vertaamaan Instabankkia esimerkiksi Bank Norwegianin kulutusluoton kanssa ja lainankilpailutusfirma Zmarta on myös hyvä vaihtoehto, sillä sen kautta pääset monen pankin luottotarjontaan yhden hakemuksen täytöllä.

 

Millaisia Instabank kokemuksia ja palautetta meillä on antaa pankin palveluista?

Suurimmalta osin kokemuksia ja palautetta voi molempia pitää pirteän positiivisina, sillä Instabankin Suomeen tulo on onnistunut sulavasti. Palvelu on toiminut heti alusta alkaen kaikilla laitteilla mukaan lukien älypuhelimilla ja pankkilainan hakemiseen et muuta oikeastaan tarvitsekaan.

Instabank on kuitenkin uusi palvelu, joten jäämme odottamaan, kuinka se tulee lopulta pärjäämään kilpailussa koville ”kaverikilpailijoilleen”. Niitä on kun Norjasta tullut Suomeenkin jo neljä kappaletta, joista edeltävä Komplett Bank, joka on haalinut jo itselleen palkintopallisijoituksen verkkopankkilainavertailuissa.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Milloin pankkilaina on haettavissa: Jokaisena päivänä, 24h / vrk. Ei muuta kuin täyttämään, saat päätöksen välittömästi!
 • Asiakaspalvelun aukioloajat: Arkisin puhelinasiakaspalvelu palvelee kello 09:00 – 17:00. Viikonloppuisin se on kiinni.
 • Kotisivut: https://www.instabank.fi
 • Osoite: Pankin pääkonttori sijaitsee Oslossa, Norjassa.
 • Yritys: Pankin takana on vakavarainen 2016 perustettu Instabank ASA.
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@instabank.fi
 • Puhelinnumero: +358 75 3266 170

 

Kirjoita kommentti alapuolelle ja kerro millaiset ovat sinun kokemukset Instabank -pankista:

Kerro vapaasti kokemuksia pankista meille suoraan alas jättämällä vastaus kommenttikenttään ja pidät meitä paremmin ajan tasalla, mikä pankki ansaitsee näkyvyyttä ja kehuja sekä mikä taas niitä risuja ja noottia!