Ege.fi – Yhä kilpailussa pärjäävä pikalaina.

Artikkeli Julkaistu/Päivitetty: 17.10.2017

Haluaisitko perinteisemmän, mutta kohtuukorkoisen kertapikalainan heti tilille?

Tarvitseeko taloudellinen tilanteenne pientä piristysruisketta 100 – 2800 euron nopean lainan kautta?

Onko teillä hakusessa mahdollisimman ”helppo” laina, jonka saat pelkästään verkkopankkitunnuksilla?

Ege.fi -palvelu on vanha ja vakaa: se saattaa vastata tarpeitanne eli jatkathan lukemista, jos vastasit mielessäsi kyllä johonkin kysymyksistä (vahva ehkäkin jo riittää syyksi)!

Egestä on moneksi ja se on yksinkertainen pikalaina netissä, jonka saa niille tuttuun tyyliin ilman vakuuksia ja takaajia – sekä todella nopeasti.

Ege on pikalaina isolla peellä, sitä saa jopa 2800 euroon asti.Jos rahatilanne on kehno ja et omista luottokorttia tai sinulla ei ole luottotiliä auki, Ege on aito pikalaina, joka on pelastanut vuosien saatossa jo yli 150 000 suomalaisen väliaikaisen talousahdingon!

Jos koet, että 100 – 2800 euron ”pikavippi”, on se mitä olette hakemassa, niin Egeen päätyminen voi hyvinkin olla teille kaikista sopivin ratkaisu.

 

Ege.fi:n tiedot:

EGE on vuosia alalla toiminut ilman vakuuksia lainaa myöntävä yritys.

 • Ikäraja: 20 – 70 vuotta.
 • Lainatuote: Suora EGE-pikalaina.
 • Lainasummat: 100 – 2800 euroa.
 • Maksuajan pituus: Joustava 2 – 12 kuukautta.
 • Ilmainen EGE-lainahakemus: täytä verkossa 24/7 nettihakemuksella.
 • Tarvitset vain pankkitunnukset myönteiseen lainapäätökseen.
 • Vastuullisena lainapalveluna Ege vaatii hakijalta myös säännölliset tulot.
 • Saat lainaa heti tilille: Express-palvelun käytöllä siirto viimeistään 30 minuutissa!
 • Pikalaina on tyypillinen eli vakuustarpeet ja takaajat saa unohtaa tyystin.
 • Kilpailussa erinomaisen hyvin pärjäävä korko/hinnoittelu!
 • Turvallinen EGE lainaa suojatun ja vahvan tietoturvan palvelimen kautta.

Hae Egeltä pikalainaa joustavasti netistä helpolla hakemuksella.

 

 

Mikä on EGE-pikalaina ja kuka pystyy hakemaan sitä?

No pikalainahan se ja yhä vanhan mallinen eli vakuuksia tai takausta ei edellytetä, kuten tuli jo mainittua.

Voit hakea lainaa uutena asiakkaana 100 – 2800 euroa 2 – 12 kuukauden maksuajalla ja tarvitset vain pankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostin lainan hakemista varten. Myös säännölliset tulot ovat vaatimuksena (kaikissa luotoissa) ja erityisesti suurempaa pikalainaa haettaessa, Ege saattaa vaatia sinulta pankkitiliotteita.

Maksukyky ja puhtaat luottotiedot pitää siis olla molemmat kunnossa, jotta lainasopimus voidaan hyväksyä molemmin puolin. Tämä on se ”vastuullisen lainaamisen suola”. Hyvin raha-asiansa hoitava asiakas ja hyvä lainapalvelu sopivat erinomaisesti toisilleen!

 

Egeä haet nopeasti: Rahat tilille Ekspressinä todella pikaisesti:

Egen hakemus on perinteistä mallia ja siinä toimii ensivaiheena lainalaskuri, josta valitset summan 100 – 2800 euron väliltä. Maksuaika on porrastettu 2 kk, 6 kk & 12 kk välein, jonka määrittää puhtaasti valittu pikaluottosumma. Todellinen vuosikorko on joka lainassa aina 50,0 %: Siirry tästä hakemukseen.

Egen lainalaskurista valitse aina summan ja näet 1. eräpäivän sekä nostopalkkion.

Kun summa on valittu, luot palveluun tilin ja saatat hakemuksen loppuun, jossa tarvitset verkkopankkitunnuksia luotettavaa tunnistaumista varten.

Suuremmissa summissa palvelu ilmoittaa mahdollisesti vaativansa 3 kuukauden tiliotteista kopiot, jotka voi lähettää sähköisesti. Tämä ei siis ”tuhlaa” aikaanne kuin minuutteja ja se on nykyään normikäytäntö kaikkien luotettavien palveluiden kohdalla.

Saat vastauksen hakemukseen nopeasti ja rahat palvelu pyrkii maksamaan 2 päivän sisään. Jos sinulla on kiire, niin voit aktivoida Ekspress-ominaisuuden ja pikalaina tilitetään jo alle puolessa tunnissa.

Vastaavia nopeita vertailukelpoisia pikalainoja ovat Ostosraha ja Lainasto, jotka voit vilkaista ennen lopullisen lainapäätöksen tekoa.

”Kaikki tämä on todella helppoa!”, jonka allekirjoittaa varmasti jokainen palvelun asiakas tai asiakkaaksi aikova.

 

Onko laina kallis: millainen korkoprosentti siinä on ja kuinka on muiden kulujen laita?

Ege ei todellakaan ole kallis. Sen kulut löydät suoraan palvelun hinnastosta ja todellinen vuosikorko on aina tasan 50,00 %. Et maksa viitekorkoa, etkä avausmaksua, vaan pelkästään nostopalkkion, joka onkin lainan ainoa kulu.

Esimerkkilainoja:

Esimerkki: 200 euron pikalaina 2kk:n maksuajalla, todellinen vuosikorko on 50,0 %, kustannukset yhteensä 10,40 euroa: maksat yhteensä kaiken kaikkiaan 210,40 euroa ( 2 x 105,20 euron kk-erää).

Toinen esimerkki: 1000 euron pikalaina 12 kk:n maksuajalla, todellinen vuosikorko 50,0%, kustannukset yhteensä 240,80 euroa: maksat yhteensä kokonaisuudessaan 1240,80 euroa  (12 x 103,40 euron kk-erää).

Korko on todella kilpailukykyinen ja helppo ymmärtää, mutta markkinoilla on paljon muitakin vertailukelpoisia vaihtoehtoja: löydät esimerkiksi monta eri joustoluottoa vertailussa täältä, joita voit verrata palveluun, mikäli ja kun haluat olla varma lainavalinnastasi.

Et maksa koskaan lainasta piilokuluja! Huomioi myös, että esimerkit on laskettu sen mukaan, että lainaerät maksetaan eräpäivään mennessä takaisin. Maksujen viivästyttyä kulut nousevat luonnollisesti.

 

Ege kokemuksia ylläpidolta – tiivis ”lyhennelmä”:

Helsingissä, Bulevardi seiskassa toimiva Ege on vipannut suomalaisia jo monta vuotta vastuullisesti & luotettavasti.

Ege kokemuksia voi sanoa hyviksi, se on yksityinen palvelu, joka arvostaa asiakkaitaan.

Kaikki kokemukset palvelusta ovat positiivisia ja EGE:n pikalaina toimii juuri sen ilmoittaman mukaan, kun asiakas täyttää kriteerit ja noudattaa kaikkia ohjeita.

Palvelun verkkosivu on näyttänyt samalta jo viitisen vuotta, vaikka tiedot on pidetty ajan tasalla, mutta sanonta kuuluu: ”jos se ei ole hajalla, älä korjaa sitä!”. Verkkosivu siis toimii moitteettomasti tableteilla ja kännyköilläkin sekä kaikilla älylaitteilla.

Tietoturvasta Ege on pitänyt kuitenkin huolen ja se kulkee vahvalla tasolla myös palvelimen ollessa vahvasti suojattu. Jos haeskelet pikalainaa ja Ege osuu silmään, niin laita hakemus ihmeessä menemään, koska hyvin harva pettyy sen palveluun.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Milloin pikalaina on haettavissa: Kellon ympäri, joka ikinen päivä. Käsittely ja maksut tehdään palvelun aukioloaikoina.
 • Asiakaspalvelun aukioloajat: Arkisin kello 09:00 – 17:00. Viikonloppuisin kiinni.
 • Kotisivut: Ege.fi
 • Osoite: Bulevardi 7, 00120 Helsinki.
 • Sähköposti: info@ege.fi
 • Puhelinnumero: 0600 15858 (Huomioi, että puhelu maksaa 1,20 € / minuutti).

 

Kirjoita kommentti alapuolelle ja kerro millaiset ovat sinun kokemukset EGE-lainapalvelusta:

Ihan vielä ei voi sanoa, että keskustelu käy kuumana, mutta kokemus, palaute ja kaikki liittyen lainapalveluun kommenttina on meille enemmän kuin tärkeää. Se auttaa samalla kaikkia muita kuluttajia, mitä useammasta paikassa ongelmia tai kehuja jaetaan.

Olet vapaa kommentoimaan tai pelkästään arvostelemaan palvelun tähtiarvosanalla. Kaikki otetaan vastaan (paitsi mainokset, linkit tai ”törkyviestit”).

 

Ege.fi – Yhä kilpailussa pärjäävä pikalaina.
5 (100%) 1 ääntä

Jätä vastaus

Your email address will not be published. Required fields are marked *